Stoppen met roken?

Koop champix

Iedereen weet tegenwoordig wel dat roken ernstige gevolgen kan hebben, daarom is het zo belangrijk om zo snel mogelijk te stoppen. Het is niet alleen noodzakelijk voor uzelf, maar het is ook fijn voor uw familie, vrienden en naasten.

Champix is een nicotinevrij geneesmiddel wat u helpt bij het proces van stoppen met roken.
Begin vandaag met Champix en neem de eerste stap richting een rookvrij leven!

Gebruiksaanwijzing

Champix Dosering
Om te zorgen dat Champix het beste effect heeft, raden wij u aan om de onderstaande gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen en volgen.
Hierin wordt namelijk belangrijke informatie gegeven in verband met dosering en gebruik.

Mindset
Het belangrijkste aspect van stoppen met roken is natuurlijk uw mindset. Champix is een geweldig middel maar het werkt alleen als de gebruiker ook daadwerkelijk open staat om te stoppen met roken3.

In andere woorden, je moet volledig overtuigd zijn dat je wilt stoppen met roken. Daarbij is het ook meteen belangrijk dat je het schema van de kuur goed volgt. Alleen dan behaal je het beste resultaat.

Stelt u zich voor hoeveel beter uw leven zou kunnen zijn als u van uw rookverslaving af bent: het geld dat u bespaart, meer energie voor de dingen waar u echt om geeft en natuurlijk een langer en gezonder leven.

Voor start kuur
Als uw bestelling van Champix eenmaal binnen is, moet je eerst nog een stap uitvoeren voor u begint aan uw kuur.
Bepaal voor je inname van Champix een dag in de tweede week waar u effectief stopt met roken.

Dit betekent dus dat u een datum moet kiezen tussen de 8ste en 14de dag om definitief te stoppen met het roken van sigaretten.

Stel het is niet mogelijk voor u om te stoppen op deze gegeven deadline, kunt u deze ook verlengen tot 5 weken na het starten van de Champix kuur.

Wij raden sterk aan dat u de stopdatum op de verpakking zelf opschrijft zodat u er mentaal elke keer aan moet denken als u bezigt bent met de kuur. Het idee is dat Champix uw trek verminderd om te roken, en dat uw behoefte er niet meer is om te roken rond de tweede week. Champix kan zowel met water of voedsel ingenomen worden.

Inhoud Champix kuur
In de verpakking vind u Champix in twee varianten. Namelijk een tablet van 0.5 mg met een wit omhulsel en een tablet van 1 mg met een blauw omhulsel. Naast de pillen ontvangt u ook een duidelijk uitleg op de verpakking zelf voor innamen.

Dosering en schema Champix
Champix gebruik en dosering
De eerste drie dagen van de kuur hoeft u maar eenmaal per dag een wit tablet van 0.5mg te nemen.

Vanaf dag vier tot en met dag zeven wordt de dosering verhoogt naar 2x een wit tablet van 0.5 mg, eens in de ochtend en eens in de avond.
Tijdens deze eerste week kunt u nog roken.

Vanaf dag acht begint u met 2x een blauw tablet van 1 mg, zowel in de ochtend als in de avond.
Tijdens deze week raden we u aan om te stoppen met roken, op welke dag bepaalt u zelf.

Tijdens het gebruik van Champix raden wij u aan om zich aan dit schema te houden, zo behaalt u het beste resultaat.

Champix bestellen is zo simpel als 1 - 2 - 3!!

Koop Champix

Samenstelling Champix
Het medicijn bevat Varenicline1 als werkzame stof. Verder bestaat Champix uit microkristallijne cellulose, watervrij calciumwaterstoffosfaat, natriumcroscarmellose, watervrij colloïdaal silica, magnesiumstearaat, hypromellose, E171, microgolf, triacetine en bij de blauwe tabletten is ook kleurstof E1322 toegevoegd.

Als u allergisch bent voor een of meer stoffen, of als u zwanger bent, dan moet u geen gebruik maken van dit product.

Wat te doen bij een overdosis Champix?

Als u te veel tabletten heeft genomen zoek dan onmiddellijk medische hulp, bel een arts of ga zo snel mogelijk naar de spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis.
Zorg dat u uw tabletten meeneemt zodat de arts over zoveel mogelijk informatie beschikt.

Eventuele bijwerkingen

U zou mogelijk last kunnen hebben van slapeloosheid, stemmingswisselingen en diverse andere bijwerkingen die u normaal zou kunnen ervaren bij het stoppen met roken als u Champix niet heeft gebruikt.

[1]nl.wikipedia Varenicline
[2]nl.wikipedia Indigokarmijn
[3]nl.wikipedia Stoppen met roken