Gebruik en bijwerkingen

Koop champix

Zou jij graag willen stoppen met roken? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Via deze website kun jij namelijk aan één van de beste middelen komen om jou te helpen bij je weg naar een rookvrij leven:
Champix !
Op deze pagina kun je alles vinden over dit medicijn en de bijsluiter.

Wat is Champix?

Champix is een medicijn wat je helpt om te stoppen met roken. De werkzame stof in Champix is varenicline, wat het effect van nicotine nabootst zonder verslavend te zijn. Hierdoor heb je steeds minder behoefte aan een sigaret en dat maakt het stoppen stukken makkelijker dan andere ontwenningsmiddelen. Dit is ook meteen de reden dat je vaak goede champix ervaringen hoort. Lees wel altijd de Champix bijsluiter voordat je dit product inneemt of begint aan een kuur. Voor het gemak staan hieronder nog even de belangrijkste zaken op een rijtje.

Belangrijke zaken uit de Champix bijsluiter

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je gaat beginnen met een Champix kuur. Hieronder staan ze nog even in een overzichtelijk lijstje.

  • Zorg ervoor dat je weet welke stoffen er in dit medicijn zitten, dit kun je ook terugvinden in de bijsluiter of vragen aan je arts. Zodra je dit weet, check of je hier allergisch of overgevoelig voor bent. Is dit het geval? Dan is het niet aan te raden om dit medicijn te gebruiken.
  • Als je zwanger bent, stop dan onmiddellijk met het nemen van dit medicijn (maar ook met roken natuurlijk).
  • Als je andere medicijnen gebruikt, geef dit dan aan bij uw arts. Het kan zomaar zijn dat die niet goed samen gaan met Champix.
  • Let op als je deel gaat nemen aan het verkeer terwijl je Champix gebruikt. Er is een mogelijkheid tot slaperigheid/duizeligheid.

Champix bestellen is zo simpel als 1 - 2 - 3!!

Koop Champix

Bijwerkingen Champix

Het kan zijn dat er bijwerkingen ontstaan bij het gebruik van Champix. De meest voorkomende bijwerkingen zijn als volgt: Snel moe, duizeligheid, ontwenningsverschijnselen, slaapproblemen of misselijkheid.
Als je last heb van die laatste, kan het helpen om het medicijn in te nemen met water of voedsel.
Over het algemeen zijn deze bijwerkingen meer te wijten aan het feit dat je aan het stoppen bent met roken, dan aan het feit dat je Champix gebruikt.

Gebruik Champix

Hoe gebruik je Champix, hoe zit het met de dosering? Dat is heel simpel, hieronder staat het voor je uitgelegd.

Champix Schema

De eerste drie dagen begin je met 1 tablet van 0,5 mg per dag. De volgende 4 dagen doe je dit tweemaal per dag.
Na die eerste week stap je over op de tabletten van 1 mg, deze neem je ook tweemaal daags.
Stoppen met roken doe je tussen dag 8 en 14, je mag zelf de daadwerkelijke dag bepalen.

Optimale werking

Als je het optimale uit Champix wilt halen, zorg er dan voor dat je de tabletten elke dag op hetzelfde tijdstip inneemt. Of dit voor of na het eten is, mag je helemaal zelf bepalen. Dit helpt ook bij het herinneren dat u het medicijn inneemt.